Πιστοποιητικά σχέδια ΔΕΗ

Πιστοποιητικά σχέδια ΔΕΗ – Αποστολάκης Αντώνης

Στην εταιρεία μας θα βρεις τους κατάλληλους ηλεκτρολόγους – μηχανολόγους που ύστερα από τον έλεγχο και τις κατάλληλες μετρήσεις θα εκδώσουν το απαραίτητο πιστοποιητικό ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ που χρειάζεστε άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση. Κατόπιν του σχετικού ελέγχου παρέχουμε την πιστοποίηση της καταλληλότητας των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για τον χώρο σας και συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα όπως τα εξής: 

Η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση χαμηλότερης τιμής της αγοράς, γι’ αυτό σε περίπτωση που βρείτε χαμηλότερη τιμή στην έκδοση πιστοποιητικού είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ακόμα πιο ανταγωνιστική προσφορά.

Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας όποτε και όπου εσείς χρειαστείτε, έτοιμοι να σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μετρήστε τις ασφάλειες του ηλεκτρολογικού σας πίνακα και των υποπινάκων, αν τυχόν υπάρχουν για να λάβετε μια εκτίμηση για το κόστος του επανελέγχου και την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου

 

 Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ή υπεύθυνη δήλωση εγκατάσταση ηλεκτρολόγου. Είναι πλέον απαραίτητο οι οικοδομές, όλες οι κατοικίες και οι επαγγελματικοί χώροι να ελέγχονται ως προς την αρτιότητα στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις  τους.

 

Απαντήστε μας στο παρακάτω link

Χρειάζεστε βοήθεια με τα σας σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας – ζητήστε βοήθεια από τους έμπειρους τεχνικούς μας.